11 червня 2024 року проведено семінар для державних службовців категорій «Б» і «В» та посадових осіб місцевого самоврядування ІV-VII категорій посад за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації “Медіація як інструмент вирішення конфліктів у системі публічного управління”

Перед слухачами виступили:

Андрійчук Іванна Петрівна – кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології розвитку та консультування Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка;

Свідерська Галина Мирославівна – кандидат  психологічних наук, доцент кафедри психології розвитку та консультування  Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

Метою даного семінару є підвищення професійної компетентності слухачів щодо вміння вирішувати конфлікти у системі публічного управління за допомогою медіації.

За результатами навчання слухачі підвищили рівень обізнаності про медіацію, її основні сфери та способи застосування, усвідомленого ставлення до проблем та ефективного вирішення конфліктів між співробітниками, партнерами засобами і техніками медіації.